Op de luxebeurs Masters of LXRY staat de komende editie een pop-uprestaurant, waar tien topchefs van bekende sterrenrestaurants zullen koken. 

Dat maakte organisator Yves Gijrath donderdag bekend. Samen hebben de chefs 21 Michelinsterren, waardoor de horecagelegenheid op de beurs de naam M21 krijgt.

Jacob Jan Boerma van driesterrenrestaurant De Leest heeft de leiding over M21. Hij staat elke avond in de keuken en krijgt afwisselend steun van onder anderen Onno Kokmeijer van Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam, Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam, Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen en Nick Bril van The Jane in Antwerpen.

Op Masters of LXRY, van 7 tot en met 11 december in de RAI Amsterdam, is dit jaar een recordaantal van meer dan vierhonderd deelnemers te vinden. De beurs omvat bijna 40.000 vierkante meter en biedt de nieuwste trends op het gebied van luxueuze auto’s, horloges, juwelen, kunst, boten, interieur, vastgoed, lifestyle en design. 

De beurs staat dit jaar in het teken van design, met onder meer een grote expositie die de bezoekers informeert over vijftig jaar Nederlands topdesign.