Lennart Deddens van bar Mr. Mofongo in Groningen is uitgeroepen tot Beste Bartender van Nederland tijdens de uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards 2015.  

De vakjury prijst de kennis, vaardigheid en creativiteit van de barman. "Maar doorslaggevend was de persoonlijkheid en gastvrijheid van Deddens", aldus de elfkoppige jury. Wouter Andeweg van Bocca in Amsterdam maakt volgens Entree Magazine de beste koffie, hij werd verkozen tot beste Barista van 2015.

Naast beste Bartender en beste Barista, werden er nog elf andere prijzen uitgereikt aan horecazaken. De Amsterdamse nieuwkomer The Duchess won Beste Cocktailbar en liet daarmee bars in Rotterdam en Utrecht achter zich. Entree Magazine vindt Kaboom Hotel in Maasstricht het Beste Hotel Concept, omdat het humor en luxe combineert. 

Design

Op gebied van design kreeg The Hoxton Hotel in Amsterdam een onderscheiding. "De kamers zijn warm, sfeervol en sluiten aan bij de locatie", vindt de jury. Ook het design van restaurant Rijks kreeg een prijs. Het Haagse Mamma Kelly won Beste Restaurant & Bar en De Librije heeft dit jaar de beste metamorfose gekregen en won daarmee de award voor Beste Restyling. 

"Creatieve broedplek" Kazerne in Eindhoven kreeg de prijs Best Hospitality Concept. The Suicide Club in Rotterdam heeft volgens de jury een geheel eigen identiteit en ontvangt daarom Dare Devil award. Tot slot ging de prijs voor horecaondernemer van het jaar gaat naar Yossi Eliyahoo, oprichter van The Entourage Group.