'Anna Wintour moet uitreiking Tony Awards glamoureuzer maken'

De organisatoren van de Tony Awards hebben Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour aangenomen om te helpen met het glamoureuzer maken van de uitreiking.

Dat meldt Page Six dinsdag.

De hoofdredactrice van het blad heeft eerder aangegeven dat ze fan is van de uitreiking, maar dat het een moderamp is en wilde daarom graag meewerken om het evenement mooier te maken. 

Het budget voor de rode loper zou flink zijn opgehoogd, om de aandacht van de pers te trekken. Volgens Page Six zou het evenement er ongeveer zo uit gaan zien als de rode loper bij het Oscarfeest van Vanity Fair, met houten panelen op de achtergrond.

De komst van Wintour zou echter voor problemen hebben gezorgd binnen de organisatie van de Tony's. "Er is een scheiding tussen de wat modernere leden en de tradionele, oudere garde, die er erg op tegen zijn dat de mode een belangrijke rol gaat spelen."

De organisatie van de musicalprijzen hoopt met de komst van Wintour meer kijkers te kunnen trekken, zodat het evenement uiteindelijk op dezelfde hoogte als de Emmy's of de Oscars ligt.

Lees meer over:
Tip de redactie