Presentatrice Yvonne Coldeweijer is een online platform gestart dat het mogelijk maakt een designertas te huren. Borrow My Bag werkt met een leasesysteem, en is gebaseerd op het Amerikaanse Bag Borrow or Steal.

Borrow My Bag verhuurt dure designertassen voor een wekelijkse of maandelijkse prijs. Een Hermès Birkin tas kost bijvoorbeeld 310 euro per week, een kleine roze Chanel vintage tas kost 87 euro per week.

"​Wat een mooie Mercedes leasen voor een man is, is Borrow My Bag voor de zelfbewuste vrouw die van kwaliteit en afwisseling houdt," aldus Coldeweijer. Het idee voor het concept kreeg ze door de eerste Sex and the City-film. Hierin huurt het personage Louise een designertas. "Ik dacht meteen 'wat een goed idee' en besefte dat dit in Nederland nog niet bestond."

De website verhuurt designertassen van onder andere Chanel, Céline, Balenciaga en Saint Laurent. 

Het concept maakt geen inbreuk op het auteursrecht van Bag Borrow or Steal. "Een idee is niet beschermd. Als jij een blauwe fiets met ballonnen wil verkopen, mogen anderen dat ook doen. Borrow My Bag schendt dus hoogstwaarschijnlijk geen auteursrechten," aldus een advocaat gespecialiseerd in copyrightschending tegen NU.nl.