Victoria Beckham toont nieuwe foto's van haar VictoriaVictoria Beckham collectie voor de winter en herfst dit jaar. Op meerdere foto's van de collectie, Drop Dead Gorgeous getiteld, poseert een model alsof ze bewusteloos is.

Dat meldt Daily Mail

Veel Amerikaanse media schrijven over de volgens hen "nogal onconventionele" foto's, waarop "het model erbij ligt alsof ze dood of bewusteloos is".

Het label zelf beschrijft de collectie als "vrij, krachtig en grappig".

"De belangrijkste elementen zijn gemaakt van klassieke stoffen zoals tweed, leer en gingang (gekleurd katoenen weefsel). Met die stoffen wordt gespeeld om zo een nieuw, modern statement te creëren." 

Eigenaardig

De Victoria, Victoria Beckham-lijn is gericht op jongere klanten dan het hoofdlabel. De collectie voor de winter en herfst dit jaar focust zich op jurken, maar bevat ook wikkelrokjes, skinny en rekbare broeken en de zogenoemde 'peplum' tops (tops die vanaf de middel naar beneden wijd lopen).

De foto's zijn gemaakt door fotograaf Colin Dodgson. "De afgelopen vier seizoenen hebben we fotografen uitgenodigd om de collectie te interpreteren op hun eigen, creatieve manier", aldus het label.

"Dit seizoen hebben we met Colin Dodgson gewerkt. Hij is bekend vanwege zijn eigenaardige fotostijl."

Sexy

In een eerder interview met The Telegraph gaf Beckham aan dat ze "een sexy jurk wilde". "Hoe meer ik mij met mode bezighou, hoe meer ik jassen, hoeden, broeken en laarzen draag. Terwijl ik aan mijn collectie werkte, dacht ik: ik wil dat het allemaal wat sexyer wordt."