De Britse zangeres Rita Ora is van plan zich in de toekomst stijlvoller te gaan kleden. "Als ik ouder ben ga ik me meer glamorous kleden, vermoed ik."

Dit zegt de zangeres in een interview met L'Officiel.

De zangeres staat bekend om haar experimentele kledingstijl en felle rode lippenstift. Ze combineert prints met elkaar en houdt van opvallende kleuren, stoffen en silhouetten.

Daarnaast maakt Ora er geen geheim van dat ze stiekem hoopt op een eigen kledinglijn. "Het is mijn grootste droom om ooit een eigen collectie te ontwerpen. Het liefst zou ik op een dag mijn eigen creaties dragen."

Bergen kleding 

De zangeres zegt haar energie uit de liefde voor mode en kleding te halen. "Het is een liefde die soms mijn hele appartement overneemt, letterlijk. Het komt weleens voor dat ik vanwege de bergen kleding een toevlucht moet zoeken in een hotel."

Sinds de muzikale doorbraak van Ora in 2012 staan de merken in de rij voor de 24-jarige zangeres. Zo is ze het gezicht van het parfum DKNY, was te zien in de herfstcampagne van Roberto Cavalli en wordt ze op het podium gekleed door Pucci. Daarnaast heef ze contracten gesloten met Adidas en cosmeticamerk Rimmel.