Nicolette van Dam wint cosmeticaprijs

Nicolette van Dam en Frederique van der Wal zijn donderdagavond in de prijzen gevallen tijdens de Beauty Astir Awards in Amsterdam, de prijs voor de beste cosmeticaproducten van het jaar.

Dit meldt de organisatie in een persbericht.

De Best Beauty Style Award 2014 is toegekend aan Nicolette van Dam vanwege haar natuurlijke schoonheid. "Nicolette straalt altijd positieve energie uit", aldus de jury.

"Ondanks haar drukbezette bestaan weet ze er immer goed uit te zien. We vinden haar dan ook een grote inspiratiebron voor jonge vrouwen." Van Dam volgt Lieke van Lexmond, Renate Gerstanowitz en Daphne Deckers op, die eerder met de prijs naar huis gingen.

De Best Beauty Icon Award is overhandigd aan één van de bekendste Nederlandse topmodellen van de jaren negentig: Frederique van der Wal. 

Estée Lauder

Tijdens de jubileumeditie in het Okura Hotel in Amsterdam reikte presentatrice Vivian Reijs samen met BeautypersNL-voorzitter Anneloes Tas de prijzen uit aan de winnende cosmeticabedrijven als Estée Lauder, Chloé, Eucerin, Dove en Guhl. 

Daarnaast gingen een aantal kleine, exclusieve merken als Guinot, Jo Malone en Absolution Creative Apothecary met een prijs naar huis. De cunsumentenprijs ging naar Ici Paris XL, voor beste cosmetica webwinkel van het jaar.

Tip de redactie