Scott Eastwood is nieuw gezicht Davidoff

De Amerikaanse acteur Scott Eastwood, zoon van Clint Eastwood, is het nieuwe gezicht van het klassieke herenparfum Davidoff Cool Water.

Dit maakt cosmeticaorganisatie Coty Inc. maandagavond bekend in een persbericht.

Eastwood, geboren en opgegroeid aan de Californische en Hawaiaanse kust, is een liefhebber van de oceaan en een gepassioneerd surfer. "De oceaan maakt, al zolang ik me kan herinneren, een belangrijk deel uit van mijn leven en ik ben er trots op dat ik het gezicht van de geur wordt die synoniem is aan deze lifestyle."

Nieuwe generatie

Het is de eerste keer dat de 28-jarige acteur de stap naar de geurenwereld maakt. Volgens Steve Mormoris, chef marketing van Davidoff, vertegenwoordigt Eastwood een nieuw type man.

"Hij hoort bij de nieuwe generatie mannen die graag buiten zijn, avontuurlijk ingesteld zijn en die geven om het milieu maar die zichzelf niet al te serieus nemen. Hij belichaamt echt de spirit van het parfum."

Eastwood is te zien in de nieuwe voorjaarscampagne, die vanaf de zomer van 2015 te zien zal zijn. De acteur is bekend van films als Fury, Gran Torino en Trouble with the Curve.

Lees meer over:
Tip de redactie