Het Nederlandse topmodel Imaan Hammam is dit seizoen het gezicht van SuperTrash, het modelabel van onderneemster Olcay Gulsen.

Dit meldt SuperTrash vrijdag in een persbericht.

Hammam, die in juli 2014 internationaal doorbrak tijdens de show van Jean Paul Gaultier, heeft sindsdien grote klussen op haar naam staan. In september 2014 stond ze op de cover van de Amerikaanse Vogue en onlangs heeft ze meegelopen in de Victoria´s Secret Fashion show 2014.

Hammam heeft Noord-Afrikaanse roots: haar ouders zijn geboren in Egypte en Marokko. Ze werd op 13-jarige leeftijd ontdekt op het Centraal Station in Amsterdam.

Video: Topmodel Imaan Hammam in nieuwe campagne SuperTrash

Perfect boegbeeld

Volgens Olcay Gulsen is Imaan met haar internationale attitude het perfecte boegbeeld voor de campagne. "Imaan belichaamt voor mij 100 procent waar SuperTrash voor staat. Een jonge, succesvolle en inspirationele vrouw. Ze staat voor de diversiteit van SuperTrash en haar doelgroep."

De voorjaarscollectie 2015 is geïnspireerd op de belevingswereld van de 'Corner Store', de kleurrijke buurtwinkel waar diverse invloeden samenkomen. Naast de campagnefoto’s is Hammam ook te zien op de cover van het nieuwe SuperTrash-tijdschrift.