De 17 maanden oude prins George blijkt al op vroege leeftijd een stijlicoon. De zoon van prins William en Kate is door het Britse blad GQ Magazine uitgeroepen tot één van de bestgeklede Britse mannen van 2015. 

De jonge prins staat op de 49e plek in de top 50. Zijn opa, prins Charles, is op de zevende plaats in de lijst terug te vinden. "Prins George is hard op weg om de best geklede man van Engeland te worden", aldus Lanvin-ontwerper Alber Elbaz. 

Acteur Eddie Redmayne mag zich de best geklede man van 2015 noemen. Ook mannen als David Beckham, voetballer Wayne Rooney en ontwerper Tom Ford zijn in de lijst terug te vinden.

Volgens het blad is het met een moeder als Kate Middleton niet vreemd dat de jonge prins in de lijst staat. Zo werd de hertogin van Cambridge onlangs door het Britse volk nog uitgeroepen tot stijlvolste vrouw van 2014. 

Uitverkocht

Kleding die de jonge prins in het openbaar draagt is in Groot-Brittannië meestal direct uitverkocht. Zo was de deken waarin hij kort na zijn geboorte het ziekenhuis werd uitgedragen binnen 48 uur niet meer verkrijgbaar.

Ook het pakje dat hij droeg op zijn eerste verjaardag en de kleding die hij droeg tijdens een staatsbezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland waren direct uitverkocht.