Het Nederlandse model Valerie van der Graaf is het nieuwe gezicht van lingeriemerk Passionata. Ze stapt hiermee in de voetsporen van het Israëlische topmodel Bar Refaeli. 

Dit meldt Metro. 

Het Franse lingeriemerk werkte ruim vijf jaar samen met Refaeli (foto), onder andere bekend vanwege haar voormalige relatie met Leonardo DiCaprio. Nu kiest het merk voor de 22-jarige Van der Graaf uit Rotterdam, die op 15-jarige leeftijd werd ontdekt via het sociale mediaplatform Hyves.

"Door haar vrolijke uiterlijk, spontaniteit en ronde vormen was het voor ons meteen duidelijk dat de Nederlandse onze nieuwe ambassadrice moest worden", aldus het lingeriemerk in een verklaring.

Cup H

Voor de nieuwe voorjaarscampagne voor 2015 is Van der Graaf in verschillende kleurrijke beha's te zien op een fun fair. Julia Kennedy fotografeerde het model. De beha's van het label lopen dit seizoen voor het eerst tot cup H. "Ik wil het merk wat frisser en sexier maken", aldus Van der Graaf.

In korte tijd maakte het model naam in de mode-industrie. Zo poseerde ze onder meer voor Vogue en was ze te zien in de beroemde badkledingeditie van Sports Illustrated.