Het Namibische topmodel Behati Prinsloo siert de cover van de jaarlijkse badmodecatalogus van lingerielabel Victoria's Secret.

Dat meldt Refinery 29.

De catalogus werd gefotografeerd in Hawaii. Direct na de jaarlijkse modeshow van het label, die dit jaar in Londen werd gehouden, vloog Victoria's Secret een aantal modellen naar het eiland voor de fotosessie met modefotograaf Greg Kadel.

"De foto's werden net voor zonsondergang gemaakt", zegt Prinsloo over haar coverfoto. "Het was zo mooi. Ik hou ook van de bikini die ik draag op de foto, hij is zo sexy en zo anders. Iedere vrouw zou deze bikini moeten hebben."

Macramé

Victoria's Secret heeft de nieuwe collectie voor 2015 Very Sexy genoemd. Een deel van de collectie is geïnspireerd op de hippiemode, met details van macramé, franje en kralen. Daarnaast zijn er ook meer sportieve bikini’s en badpakken die zijn gemaakt van neopreen.  

"Mijn favoriete model is een bikini met een kleine, driehoekige top en een string van neopreen", zegt Prinsloo. "Een perfecte bikini om beachvolleybal te spelen of om te surfen."

De nieuwe catalogus verschijnt op 2 januari.