Realityster Kim Kardashian en haar man, rapper Kanye West, zijn voor het eerst te zien in een campagne van het Franse modehuis Balmain.

Dat meldt de Britse editie van Glamour.

Het gaat om een campagne voor de nieuwe mannencollectie van het modehuis.  Op één van de beelden staan de twee op het punt elkaar een zoen te geven.

Het tweetal werd voor de campagne, die Army of Lovers is genoemd, gefotografeerd door Mario Sorenti. De bijbehorende commercial werd geregisseerd door Pascal Dangin. Kardashian en West zijn goed bevriend met Olivier Rousteing, de hoofdontwerper van het modehuis, en worden vaak gezien in zijn ontwerpen.  

Liefde

"Ik wilde dat deze campagne de liefde als thema heeft", zegt Rousteing. "Kim en Kanye zijn stijliconen en goede vrienden van mij. Samen zijn ze het symbool van liefde, schoonheid en diversiteit. Dit is meer dan een campagne, meer dan alleen kleding. Het is een feest van liefde en vriendschap."

Zowel West als Kardashian zijn grote modefans. West lanceerde zijn eerste eigen collectie in 2006 en ontwierp schoenen voor Nike en Louis Vuitton. Kardashian lanceerde samen met haar zussen meerdere modecollecties.

Balmain werkte eerder samen met zangeres Rihanna en modellen Cara Delevingne, Jourdan Dunn en Joan Smalls.