Lingeriemerk Victoria's Secret presenteert dinsdagavond de jaarlijkse modeshow. De 47 modellen die meelopen in de show zijn maandag aangekomen in Londen.

Dit jaar lopen er maar liefst vijf Nederlandse modellen mee in de modeshow.

Met 'officiële status' van Victoria's Secret Angel spant Doutzen Kroes de kroon, gevolgd door Bregje Heinen en Maud Welzen. De 18-jarige Imaan Hamman en de 19-jarige Romee Strijd lopen dit jaar voor het eerst mee in de modeshow.

Thema's

Dit jaar bestaat de show uit zes thema's: er wordt geopend door Gilded Angels, die goudkleurige lingerie dragen, waarna het de beurt is aan kostuums met exotische invloeden in het thema Exotic Traveller.

De Angels presenteren daarnaast de vijftigerjaren in Dream Girls-collecties, University of Pink (het jongere label van het merk) en een Fairytale-ronde waarbij de bekende vleugels van de lingerieshow worden getoond. De finale heeft als thema Angel Ball, waarbij de modellen in zwarte kleding met maskers de catwalk betreden.

De Angels:

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Lily Aldridge en Lindsay Ellingson.

Lima en Ambrioso dragen dit jaar de zogeheten Fantasy Bra, het hoogtepunt uit de modeshow van het lingeriemerk. In de bh's zijn maar liefst 16 duizend edelstenen verwerkt. Volgens geruchten is het de laatste keer dat de 33-jarige Lima meeloopt aan de show.

Modellen op de catwalk:

Elsa Hosk, Barbara Fialho, Lais Ribeiro, Devon Windsor, Bianca Padilla, Jac Jagaciak, Romee Strijd, Bregje Heinen, Maud Welzen, Daniela Braga, Imaan Hammam, Shanina Shaik, Eniko Mihalik, Jasmine Tookes, Kelly Gale, Jourdan Dunn, Cindy Bruna en Josephine Skriver.

Volgens veel media ontbreken 'de modellen van het moment': Cara Delevingne en Kendall Jenner. Naar verluidt lopen de twee dinsdagavond al mee in een Chanel-show in Oostenrijk.

De Victoria's Secret-show wordt in Nederland op 15 december op televisie uitgezonden.