Jerry Hall, voormalig model en de ex van Mick Jagger, snapt niet dat vrouwen dusdanig bang zijn om ouder te worden dat ze besluiten onder het mes gaan.

"Deze vrouwen zijn zielige, onzekere wezens. Ik verafschuw dat", zo zegt de 58-jarige Hall in een interview met het Britse tijdschrift Hello.

"Ik snap niet waarom ze hun leven riskeren om zich vervolgens te laten veranderen in een karikatuur van zichzelf. Iedere keer als je verdoofd wordt, dood je een massa hersencellen. Waarom zou je dat willen? Je riskeert infecties en kan er zelfs dood aan gaan."

Het voormalig model begrijpt dat vooral actrices de druk ervaren om er jong uit te blijven zien. "Maar het blijft jammer dat ze denken operaties te moeten ondergaan. En als je man je wilt verlaten voor een 19-jarige meid zal hij dat hoe dan ook doen. Daar kan geen botox tegenop."

Renee Zellweger

Recentelijk verscheen de 45-jarige Renee Zellweger haast onherkenbaar op de rode loper. Binnen de kortste keren plaatsten entertainmentsites van over heel de wereld foto's van de 'oude' en 'nieuwe' Renee Zellweger op hun website. 

Zellweger ontkende onlangs vrij stellig dat ze schoonheidsoperaties onderging. "Ik leef extreem gezond en sport veel," aldus de Hollywood-actrice die in twee Bridget Jones-films speelde.