Televisiepresentatrice en kookfanaat Miljuschka Witzenhausen lanceert maandag foodmyfavoritedish.com, een culinaire blog vol recepten en reportages over eten.

Dat laat de voormalig TMF-presentatrice weten in een persbericht.

Witzenhausen, de vrouw van tatoeagekunstenaar Tycho Veldhoen, heeft al lang een passie voor lekker eten. Ze gebruikt veel groente, fruit en kruiden uit haar eigen moestuin om haar zelfbedachte recepten te bereiden. Daarnaast zoekt ze in het hele land geschikte ingrediënten.

Op de nieuwe blog deelt Witzenhausen haar recepten. Daarnaast schrijft ze columns en reportages over alles wat met lekker eten en koken te maken heeft.  Ze maakt ook korte video’s over verschillende leveranciers, chefkoks en restaurants. 

Ambassadeur

Witzenhausen begon op 19-jarige leeftijd als presentatrice bij muziekzender TMF. Na 3 jaar bij TMF stortte ze zich op het moederschap en ontwikkelde een grote liefde voor goed eten. In 2014 begon ze als columniste bij de grootste culinaire blog Culy.nl. Daarnaast is ze ook ambassadeur voor de Youth Food Movement van de website Slowfood.nl.