Model Kendall Jenner spreekt zich voor het eerst uit over de geruchten dat ze tijdens de modeweken gepest zou zijn door anderen modellen. "Niets is daar van waar", zo zegt ze nu.

"Ik weet niet echt niet waar dat vandaan gekomen is, maar het is nooit gebeurd", zo zegt Jenner in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Dazed.

In september verschenen de berichten dat het zusje van Kim Kardashian het niet zo naar haar zin zou hebben als model tijdens New York Fashion Week. Andere modellen zouden erg onaardig tegen Jenner doen en zelfs sigaretten in haar drankje hebben gegooid.

Al snel werd er gezegd dat de andere dames het niet eerlijk zouden vinden dat zij al jaren werken aan een carrière terwijl Jenner vanwege haar bekende naam al op haar achttiende dezelfde baan in haar schoot kreeg geworpen.

Vriendelijk

"De modellen zijn juist heel cool tegen me geweest, ook backstage", stelt Jenner. "Er is nog geen één vrouw gemeen tegen me geweest op de werkvloer, tot nu toe tenminste."

Jenner zegt in het interview veel aan Kanye West te hebben, de man van haar zus. "Na iedere show krijg ik een sms-je van hem. Laatst knuffelde hij me en zei: 'Yo, ik ben echt trots op je'. Dat is zo lief, daar haal ik mijn kracht uit."