Het tijdschrift Grazia heeft de genomineerden van de Grazia Fashion Awards 2014 bekendgemaakt. Er zijn dertig genomineerden in zes verschillende categorieën.

Dat laat het tijdschrift weten in een persbericht.

De zes prijzen, de Fashion Stylist Award, de Fashion Hair Award , de Fashion Stylish Man Award, de Fashion Forward Award, de Fashion Beauty Style Award en de Fashion Style Award, worden op 9 december uitgereikt in Amsterdam. 

In de categorie Fashion Stylist Award zijn Jetteke van Lexmond, Fred van leer, Chantal Bles, Manon Meijers en Janice genomineerd. Stacey Rookhuizen, Victoria Koblenko, Negin Mirsaheli, Aynouk Tan en Carice van Houten strijden om de Fashion Forward Award.

Kapsel

Sandra Schuurhof, Sharon Doorson, Renate Verbaan, Eva Simons en Linda Tol zijn de genomineerden voor de Fashion Hair Award. In de categorie Fashion Beauty Style Award zijn Rens Kroes, Georgina Verbaan, Kim Feenstra, Geraldine Kemper en Sylvia Geersen genoineerd.

Ferry Doedens, Sander van de Pavert, Jan Kooijman, Louis Talpe en Manuel Broekman maken kans op de Fashion Stylish Man Award. In de categorie Fashion Style Award zijn de genomineerden Lieke van Lexmond, Nikkie Plessen, Sylvie Meis (foto), Winonah de Jong en Nicolette van Dam.

Lezers van het tijdschrift kunnen hun stem uitbrengen via een website. In het nieuwe nummer van het tijdschrift, dat vanaf woensdag in de winkel ligt, staan portretten van alle genomineerden.