Het Britse modehuis Burberry heeft de jaarlijkse kerstcampagne gelanceerd. De 12-jarige Romeo Beckham speelt de hoofdrol in het reclamefilmpje, dat From London with Love is getiteld.

Dat schrijft The Telegraph.

Romeo Beckham, de zoon van ex-voetballer David Beckham en modeontwerpster Victoria Beckham, danst in de campagne door de straten van Londen.  Hij draagt de iconische trenchcoat van het modehuis, gecombineerd met een sjaal en een paraplu.

Naast Beckham zijn ook modellen Hannah Dodds and Anders Hayward te zien. Daarnaast werkt een grote groep dansers mee aan de campagnefilm.

Charmant

"De campagne is een ode aan alles waar we bij Burberry van houden", zegt hoofdontwerper Chritopher Bailey. "De trenchcoat, de kasjmier sjaal, fantastische muziek, het Britse weer en veel getalenteerde mensen."

Beckham werkte voor het eerst samen met het modehuis toen hij pas tien jaar oud was, in de zomercampagne van 2013. "Het is ontzettend leuk om met Romeo samen te werken", zegt Bailey. "Hij is charmant, hij heeft stijl en heel veel energie."

Beckham was maandag samen met zijn ouders, zijn 15-jarige broer Brooklyn, zijn 9-jarige broer Cruz en zijn 3-jarige zus Harper aanwezig bij de lancering van de campagne in Londen.  

De muziek van het reclamefilmpje, getiteld The Way That I Live, is gecomponeerd door Ed Harcourt en wordt in december als single uitgebracht.  Het nummer is vanaf dinsdag al verkrijgbaar bij iTunes.