De Victoria's Secret lingerieshow in Londen wordt op 15 december uitgezonden in Nederland.

Dit maakt Net 5 maandag bekend.

Het mode- en muziekspektakel werd vorig jaar ook door de zender uitgezonden, met Doutzen Kroes als presentatrice. Het is nog niet bekend of het model ook dit jaar de presentatie op zich neemt.

Kroes loopt in ieder geval samen met collega's Candice Swanepoel en Alessandra Ambrosio over de catwalk. Ook Karlie Kloss, Linssay Ellingson en Lily Aldrigde modelleren tijdens de lingerieshow.

Fantasy Bra

De Fantasy Bra is ieder jaar het hoogtepunt uit de modeshow van het lingeriemerk. Dit jaar dragen voor het eerst twee modellen de kostbare set: Adriana Lima en Alessandra Ambrosio. In de bh's zijn maar liefst 16 duizend edelstenen verwerkt.

Sieradenontwerper Pascal Mouawad heeft de dure lingeriesets ontworpen, die ruim 2 miljoen dollar per stuk kosten. Hij ontwierp daarnaast een stel lichaamssieraden van 18-karaats goud. Naar verluidt is de ontwerper ruim 1380 uur bezig geweest de pronstukken te maken. 

Dure kaarten

Eerder werd al bekend dat het publiek diep in de buidel moet tasten om een plek bij de modeshow te veroveren. Zo zouden de kaarten dit jaar voor ruim 12.500 euro over de toonbank gaan.

Het is nog onbekend welke artiesten er zullen optreden tijdens de show. In het verleden hebben onder anderen Rihanna, Taylor Swift en Justin Bieber een muzikale bijdrage geleverd.