Ontwerpers Ashley en Mary-Kate Olsen hebben een betaalbare collectie sieraden en handtassen gemaakt voor de Amerikaanse webwinkel StyleMint. 

Dat schrijft Lucky.

De collectie, die AMKxSM is genoemd, bestaat uit halskettingen, chokers, handsieraden en oorbellen. Daarnaast zijn er twee modellen tassen, uitgevoerd in blauw en metallic. Geen enkel stuk uit de collectie is duurder dan 31 euro.

"We hebben ons laten inspireren door sterrenbeelden", zegt Ashley Olsen. "We hebben sieraden gemaakt die zowel overdag als 's avonds gedragen kunnen worden." "De sieraden zijn minimalistisch", zegt Mary-Kate Olsen. “Je kunt één sieraad dragen, maar je kunt ze ook combineren."

T-shirts

De reguliere modelabels van de zusjes, The Row en Elizabeth & James, zijn vele malen duurder. Zo kosten de sieraden uit de Elizabeth & James collectie tussen de 75 en 280 euro.

Mary-Kate en Ashley Olsen maakten in 2011 ook al een collectie betaalbare T-shirts voor de webwinkel. De nieuwe collectie sieraden en handtassen is vanaf 1 november te koop bij StyleMint.