Lingerielabel Hunkemöller vraagt vrouwen om foto's van hun benen, gehuld in een panty, te plaatsen op Instagram. Het label kiest wekelijks de mooiste foto. De wedstrijd ondersteunt de lancering van een nieuwe collectie panty's. 

Dat meldt Hunkemöller in een persbericht.

De wedstrijd sluit aan op de lancering van een nieuwe collectie panty's, kousen en stay ups van het lingerielabel. Vrouwen kunnen op 25 oktober naar de flagship store van het merk in Antwerpen komen en daar een foto van hun benen, gehuld in een panty, laten maken. Deelnemers krijgen als dank een kortingsbon.

Daarnaast kunnen vrouwen ook zelf een foto maken van hun benen en deze plaatsen op Instagram, met de hashtag #mylegshkm. Het merk kies wekelijks een winnares.

Jarretels

Het merk hield onlangs een enquête onder duizend vrouwen in Nederland, België en Duitsland. Daaruit blijkt dat Nederlandse vrouwen gemiddeld negen paar panty’s bezitten.

Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen zegt regelmatig jarretels te dragen, vooral tijdens een romantisch afspraakje. Uit het onderzoek blijkt tevens dat vrouwen de benen van Sylvie Meis, Doutzen Kroes en Beyoncé bewonderen.