De Amerikaanse actrice Blake Lively zegt er geen moeite mee te hebben dat zoveel mensen kritiek hebben op haar nieuwe lifestylesite.

"Je kunt als ondernemer een hoop van kritiek leren, als je er ook daadwerkelijk iets mee doet", zegt Lively in een interview met Entrepeneur.

"Van veel vrienden van me die grote ondernemingen leiden, heb ik gehoord dat je het meest leert van de critici. En dat is best een fijne gedachte, want kritiek kan heel eng zijn."

Het lifestyleplatform Preserve werd in juli groots gelanceerd. Het moest de grote concurrent van Gwyneth Paltrows site Goop worden, met lifestyle- en vooral inspiratieverhalen. Een korte tijd na de lancering bleek de site veel vragen op te roepen. Lively's fans noemen het ontwerp van de site vooral te donker en het concept vaag.

Tips

"Als iemand een beoordeling begint met: 'Blake is een idioot, wie denkt ze wel niet dat ze is?', dan ben ik niet van plan om er iets van te leren", aldus de actrice. "Maar als mijn sitebezoekers goede tips hebben over het ontwerp of andere zaken, dan hecht ik daar zeker waarde aan."

"Ik ben dit bedrijf gestart voor mezelf, niet voor anderen. Het is mijn baby", vervolgt Lively. "En Preserve heeft me tot nu toe veel goeds gebracht. Ik heb er veel nieuwe contacten in de ondernemingswereld bij gekregen."