Het Britse topmodel Cara Delevingne verscheen zondag tijdens de modeshow van het Franse modehuis Givenchy op de catwalk zonder haar beroemde wenkbrauwen.

Dat schrijft E Online.

De bekende visagist Pat McGrath, die de make-up voor de modeshow had ontworpen, had er voor gekozen om de wenkbrauwen van de modellen geheel weg te werken. Ook model Rosie Huntington-Whiteley kreeg een flinke transformatie.

McGrath benadrukte de ogen van de modellen met zwaar aangezette oogschaduw. De rest van het gezicht, en dus ook de wenkbrauwen, verdween naar de achtergrond. Het idee is niet nieuw. Vorig jaar stuurde ontwerper Marc Jacobs zijn modellen ook al met gebleekte wenkbrauwen de catwalk op.

Leer

De collectie van hoofdontwerper Riccardo Tisci was grotendeels uitgevoerd in zwart en wit, met veel leer en kanten details. De collectie was daardoor een mix van stoer en lieflijk. Voor de ontwerper was het een terugkeer naar zijn basis. 

"Het komt er op neer dat ik terug ben gegaan naar het begin", zo zie Tisci na de show. "Ik ging terug naar tien jaar geleden, toen ik begon bij Givenchy."