Het Nederlandse topmodel Bette Franke siert de cover van het septembernummer van modetijdschrift L'Officiel NL. Ze draagt op de foto sieraden van Tiffany&Co.

Franke draagt op de coverfoto sieraden uit de nieuwe Tiffany T-collectie van het juwelenhuis. Het is voor het eerst dat de sieraden uit deze collectie in Nederland te zien zijn. Daarnaast draagt het model een jurk van modehuis Hugo Boss.

Het model werd voor het tijdschrift in Brooklyn gefotografeerd door de bekende fotograaf Alexei Hay. Franke is daarnaast te zien in een fotoreportage met bodybuilder Akim Williams.

Het model toont tevens diverse sieraden van Tiffany&Co. op foto’s bij een interview met Francesca Amfitheatrof, de nieuwe hoofdontwerper van het sieradenhuis.

Combineren

Amfitheatrof stelt in het interview dat mensen tegenwoordig anders over sieraden denken. Vrouwen schaffen hun juwelen zelf aan en wachten niet meer tot ze ze cadeau krijgen van een man. Ook zouden vrouwen sieraden naar eigen inzicht combineren, zoals een duur stuk met een goedkoper stuk. 

Het septembernummer van het tijdschrift ligt woensdag in de winkel. De nieuwe sieraden van Tiffany&Co. zijn vanaf 1 september te koop in Nederland.