De 18-jarige Britse actrice Sophie Turner, bekend door haar rol als Sansa Stark in de televisieserie Game of Thrones, is het nieuwe gezicht van een campagne van modelabel Karen Millen.

Dat schrijft Style.com.

Turner is te zien in de najaarscampagne van het label, die werd geregisseerd door Glen Luchford en werd opgemaakt door Katy England. In het reclamefilmpje, dat werd opgenomen in Londen, is Turner te zien met modellen Rosie Tapner, Lara Mullen en Brogan Loftus. 

"We wilden ons merk, onze ideale vrouw en de energie van Londen laten zien", zegt Gemma Metheringham, de hoofdontwerper van Karen Millen.

Karakter

"We halen onze inspiratie uit de stad. De Karen Millen vrouw heeft een sterk karakter. Sophie is niet alleen heel getalenteerd, ze heeft ook een sterk karakter en veel energie. En ze is ontzettend mooi."  

Turner heeft door het werken aan de campagne een andere kijk op het label gekregen. "Toen ik opgroeide dacht ik dat het een merk voor oudere vrouwen was", zo zegt ze. "Maar nu weet ik dat het een merk is voor vrouwen van alle leeftijden. Ik vond het erg leuk om aan de campagne te werken."

Imago

Het modelabel, dat in Nederland onder meer te koop is bij De Bijenkorf, is sinds anderhalf jaar bezig met het verjongen van het imago. Karen Millen opende onlangs twee nieuwe flagship stores, in Londen en New York.