De meeste seksueel getinte tekstberichten worden verzonden op dinsdagochtend, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.

Dat schrijft de Daily Mail.

Alhoewel er werd aangenomen dat de meeste mensen laat op de avond, na een paar drankjes, seksueel getinte tekstberichten versturen, blijkt dit niet te kloppen.

Seksueel getinte tekstberichten worden vooral verzonden op dinsdagochtend tussen tien uur en twaalf uur, zo blijkt uit een onderzoek onder 4.800 mensen die gevolgd werden door een Brits softwarebedrijf. Waarom dit zo is werd uit het onderzoek niet duidelijk, maar de onderzoekers denken dat het te maken kan hebben met verveling tijdens de werkweek.

Tevens blijkt uit het onderzoek dat mensen die een iPhone hebben twee keer zoveel seksueel getinte tekstberichten sturen dan mensen die een Android telefoon gebruiken.

Foto's

Uit een eerder Amerikaans onderzoek van datingwebsite Match.com, dat werd gepubliceerd in februari, blijkt drie kwart van de vrouwen het niet prettig te vinden om seksueel getinte foto's van mannen te ontvangen. Ruim 60 procent ontvangt zelfs liever helemaal geen foto’s van mannen op haar telefoon.

Drie kwart van de mannelijke deelnemers aan het onderzoek zegt het wel prettig te vinden om pikante foto's van vrouwen te ontvangen. Wel zegt 45 procent van de mannen dergelijke foto's liever niet tijdens werktijden te ontvangen.  

Van de deelnemende vrouwen zegt 63 procent het wel leuk te vinden om tijdens het werk een seksueel getint tekstberichtje te krijgen.