Sportmerk Adidas heeft een nieuwe collectie in samenwerking met actrice Selena Gomez gelanceerd.

De 22-jarige Gomez, die al sinds 2012 gastontwerper voor Adidas is, poseert daarnaast als model voor de nieuwste neocollectie van het merk.

Gomez is in de campagnefoto's te zien in een mouwloze spijkertop, met een zwart rokje met schedelprint. De actrice plaatste woensdag een foto van de herfst/wintercollectie op haar Instagram-account.

Crèmewit, grijs, zwart en spijkerstof voeren de boventoon in de collectie. Gomez heeft daarnaast schoenen en accessoires voor Adidas ontworpen. De prijzen liggen tussen de 15 en 37 euro, zo meldt Daily Mail.

Combineren

''De nieuwe collectie bevat stukken die makkelijk te combineren zijn, zodat je je garderobe aan het eind van de zomer weer kunt aanpassen tegen de kou van de vroege herfst'', aldus een woordvoerder van Adidas.

In september zal de actrice de Adidaslijn aan haar fans presenteren, tijdens de Neo modeshow in New York. De show wordt samengesteld door tieners over de hele wereld, die kunnen stemmen op verschillende aspecten van de show, waaronder de kledingstukken, muziek, make-up en kapsels.