Kate Moss heeft de styling gedaan voor een fotoshoot met het Nederlandse model Lara Stone in de Britse Vogue.

De 30-jarige Stone is te zien in een sprookjesachtige setting in het dikste modenummer dat Vogue ooit heeft gemaakt, zo meldt The Telegraph.

Moss, die eerder al zei Stone te bewonderen om haar borsten en het iconische spleetje tussen haar tanden, is sinds kort werkzaam als moderedacteur voor het tijdschrift.

Stone is in het plaatje, dat volgens Kate Moss een "wild sprookje" wordt genoemd, te zien met twee wolfachtige wezens. Modefotograaf Mario Sorrenti heeft de foto's geschoten.

Moederschap

In juli deed Stone weer haar eerste modecampagne nadat ze een tijdje rust had genomen om zich te focussen op haar 1-jarige zoontje Alfred Williams.

Het topmodel vertelde zondag aan The Times hoe het moederschap de kijk op haar carrière heeft veranderd. ''Ik ben niet meer zo ambitieus als vroeger'', aldus Stone.

Het model zegt in het interview dat ze haar zwangerschap in het begin doodeng vond en dat ze erg onzeker werd van de veranderingen aan haar lichaam. ''Mijn lichaam is mijn baan, hiervan kom ik rond.''

Stone's ambitie ligt naar eigen zeggen nu bij het opvoeden van haar kind. ''Ik wil de beste moeder ooit zijn en een gelukkige, vrolijke zoon opvoeden. Dat is mijn plan.''