Actrice Drew Barrymore breidt haar cosmeticalijn Flower uit met drie verschillende parfums, die tegelijkertijd worden gelanceerd: Cherished, Radiant en Sultry.

Dat schrijft Women’s Wear Daily.

De drie geuren belichamen volgens Barrymore drie verschillende emoties en zijn geschikt voor verschillende momenten van de dag. 

Cherished, het eerste parfum, is bedoeld voor de ochtend en is een mix van cassisbessen, citroen, rozen en vanille. "Het is een parfum dat een vrouw draagt als ze thuis is, bij haar gezin", aldus Barrymore. 

Ontsnappen

De tweede geur, Radiant, bevat onder meer bergamot, rozen, magnolia, musk en amber. "Deze geur is voor het moment dat vrouwen de deur uitgaan en naar hun werk gaan", zo legt de actrice uit. "Door deze geur voel je je de hele dag fris."

Sultry, de derde geur, bestaat uit pruimen, cranberry’s, roze peper, jasmijn en patchoeli. "Een geur voor de nacht, voor romantiek", zegt Barrymore. "Met dit parfum kun je even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen."

Volgens de actrice kunnen de geuren zowel afzonderlijk als samen gedragen worden.  De geuren worden in oktober gelanceerd in de Verenigde Staten. In een later stadium volgt de rest van de wereld.