De Amerikaanse actrice Lucy Hale is een samenwerking aangegaan met kledingmerk Hollister.

De Pretty Little Liars-ster staat gezicht voor twee nieuwe collecties van de Amerikaanse keten, die geïnspireerd zijn op de relaxte levensstijl in Zuid-Californië.

De eerste collectie, bestaande uit makkelijk te combineren basics, jurkjes, leggings en rokjes is vanaf 8 augustus verkrijgbaar, zo meldt Women's Wear Daily.

De tweede lijn bevat kledingstukken geïnspireerd op de warme dagen aan de kust en ligt vanaf 29 augustus in de winkels.

''Ik neig zeker naar een relaxte look, waardoor mijn stijl goed aansluit bij een merk als Hollister'', stelt Hale, die heeft meegeholpen aan de ontwerpen. ''Ik heb outfits bedacht die zonder al te veel moeite kunnen transformeren. Of je nou koffie aan het drinken bent of gaat stappen.''

Toegankelijk

Hollister (van dezelfde eigenaar als Abercrombie & Fitch) staat er om bekend kleding te ontwerpen met typisch Amerikaanse invloeden. ''Lucys toegankelijke persoonlijkheid gaat hand in hand met waar wij voor staan'', aldus Michael Scheiner van het merk.

De prijzen van de collectie variëren van 15 tot 34 euro. Het is nog niet bekend of de kleding ook in Nederlandse Hollister-filialen verkocht zal worden.