Na een afwezigheid van drie jaar keert zangeres en modeontwerpster Gwen Stefani terug naar de New York Fashion Week. Ze zal de nieuwe collectie van haar label L.A.M.B. voorstellen.

Dat schrijft de Telegraph.

De zangeres stelt haar nieuwe collectie in september voor met een modeshow. De laatste keer dat ze dat deed was in 2011. De afgelopen drie jaar wilde Stefani zich op haar kinderen Kingston en Zuma concentreren. In februari beviel ze bovendien van haar derde zoon, Apollo genaamd.

"De enige reden dat ik geen shows heb gedaan is omdat de New York Fashion Week in september valt, net als mijn kinderen weer naar school gaan", zo legt Stefani uit. "En ik wilde niet de eerste schooldag missen omdat ik dan in New York zat."

Collectie

Dit jaar vallen de eerste schooldag in Los Angeles en de modeweek in New York echter niet samen, waardoor Stefani besloten heeft om weer een collectie te presenteren.

Stefani richtte L.A.M.B. op in 2004 en toonde voor in 2005 voor het eerst een collectie tijdens de modeweek van New York. Datzelfde jaar startte ze haar tweede, minder dure kledinglijn Harajuku Lovers. Ze maakte daarnaast ook collecties voor andere labels, waaronder lingeriemerk Hanky Panky.