Model Adriana Lima keert na vijf jaar terug als het gezicht van make-upmerk Maybelline. Ze werkte van 2003 tot 2009 ook al voor het Amerikaanse merk.

Dat schrijft de Britse editie van Vogue.

De 33-jarige Braziliaanse, die vooral bekend werd door de shows van lingeriemerk Victoria's Secret, zal de komende tijd samen met collega's Christy Turlington, Joudan Dunn en Marloes Horst het make-upmerk gaan vertegenwoordigen. 

"Het is fantastisch om weer onderdeel te zijn van Maybelline", zegt Lima. "Ik ben er trots op om een Maybelline-meisje te zijn en kijk uit naar werk dat we samen gaan doen. Het merk heeft een mooi en positief imago en dat bewonder ik. Het is goed om terug te zijn."

Passie

"We zijn vereerd om Adriana opnieuw welkom te heten in onze groep ambassadeurs", zegt Jerome Bruhat van Maybelline. "Haar passie en positieve energie zijn onmiskenbaar. Ze is een echte Maybelline-vrouw."

Lima zal deze zomer te zien zijn in een aantal advertenties van het merk, zowel in print als op televisie. Het is nog niet bekend voor welke producten ze reclame gaat maken.