Het WK doet het seksleven van veel mensen geen goed. Twee op de vijf mannen zegt dat hij een vrijpartij zal weigeren als er een belangrijke voetbalwedstrijd op televisie is.

Dat schrijft de Daily Mail.

Daarnaast zegt 42 procent van de mannen dat hij een vluggertje van de vrijpartij maakt, zodat ze op tijd voor de televisie zitten om een belangrijke wedstrijd te zien. Dat alles blijkt uit een onderzoek van een condoomfabrikant onder tweeduizend mannen.

Iets meer dan een derde wil tijdens een wedstrijd wel seks hebben, maar wil dan wel dat de televisie aanblijft, zodat hij toch de wedstrijd enigszins kan volgen. Een kwart van de mannen geeft toe ook tijdens het vrijen aan het voetballen te denken.

Smoesjes

De ondervraagde mannen hebben een aantal smoesjes om tijdens het WK onder seks uit te komen, zo blijkt uit het onderzoek. De meest gebruikte excuses zijn "Ik ben te moe", "Ik heb hoofdpijn", "Ik ben te dronken" en "Ik heb te laat doorgewerkt".

De meeste mannen zijn echter eerlijk en zeggen gewoon geen seks te willen omdat ze liever naar het voetballen kijken. Of ze stellen voor om na de wedstrijd te vrijen.