De meeste vreemdgangers zeggen het liefst activiteiten met hun vaste partner te ondernemen. Bovendien neemt bijna niemand die een affaire heeft zijn of haar scharrel mee naar een verjaardag.

Vrijwel alle vreemdgangers, 94 procent, neemt zijn of haar vaste partner mee naar een verjaardag van familie of vrienden. Slechts 6 procent neemt zijn scharrel mee.

Dat blijkt uit een onderzoek van een website voor mensen die een buitenechtelijke affaire willen onder 2.208 Nederlandse leden.

De ondervraagden gaan ook het liefst met de vaste partner op vakantie. Van de ondervraagde vrouwen gaat 69 procent liever op vakantie met de vaste partner, van de mannen is dat 60 procent. 

Pretpark

Ook activiteiten als naar een pretpark gaan, boodschappen doen en winkelen worden het liefst ondernomen met de vaste partner.

Het overgrote deel van de ondervraagden, 93 procent van de mannen en 94 procent van de vrouwen, gaat wel liever met de scharrel dan met de vaste partner naar een hotel.

Een dagje naar het strand vindt 62 procent van de vrouwen en 72 procent van de mannen leuker met de scharrel. Zo’n 63 procent van de vrouwen en 66 procent van de mannen gaat ook liever met de scharrel dan met de vaste partner uit eten.