Rihanna zit zonder kleren. Alhoewel het pas eind mei is, heeft de zangeres alle passende ontwerpen uit alle collecties van alle ontwerpers al een keer gedragen.

Dat schrijft de Telegraph.

Volgens haar stylist Mel Ottenberg gaat Rihanna zo snel door alle collecties heen, dat ze alle kleding uit alle herfst- en wintercollecties voor dit jaar al een keer heeft gedragen. En dat terwijl het nog maanden duurt voordat deze collecties in de winkels komen.   

"Het is eind mei", zo zegt Ottenberg in een interview. "En we hebben alle herfst en winterkleren al gebruikt. Er is niks meer, het is klaar."

Creatief

De zangeres, die haar status als mode-icoon zeer serieus neemt, kleedt zich meerdere keren per dag om en weigert een kledingstuk meer dan één keer te dragen. Die gewoonte eist nu zijn tol. 

Ottenberg werkt al sinds 2011 met Rihanna en is de voornaamste reden voor haar status als stijlicoon. "Ze weet mode te gebruiken als een middel om zichzelf creatief te uiten", zegt Ottenberg. "Ik zag haar potentieel en wist dat ik daarmee kon werken."

Style Icon Award

De zangeres krijgt op 2 juni in New York de prestigieuze Style Icon Award van de CFDA. Of ze iets heeft om die avond aan te trekken is niet duidelijk.

Ontwerper Tom Ford verklaarde onlangs in een interview dat wat Rihanna draagt een grotere invloed heeft op het modebeeld dan modeartikelen in tijdschriften.