Een aantal bekende Nederlanders, waaronder Doutzen Kroes, Mart Visser en Henk Schiffmacher hebben ieder een klok ontworpen die zal worden geveild. De opbrengst gaat naar Dance4Life.

Naast Kroes, Visser en Schiffmacher ontwierpen ook Blond Amsterdam, Fincent, Jonnie & Thérèse Boer en Selwyn Senatori een klok voor Dance4Life. Deze organisatie, die streeft naar en wereld zonder aids, bestaat tien jaar. 

De klokken, van het merk Cloggy-klok, werden door de deelnemende mensen bewerkt tot unieke exemplaren. Woensdagavond werden de klokken onthuld tijdens een feest in Restaurant Stedelijk in Amsterdam. De avond werd gepresenteerd door zangeres Suzanne Klemann.  

De klokken zijn tot zes juni te zien in de Stedelijk Museum Bookstore & Shop in Amsterdam. Die avond worden ze geveild tijdens een diner in Het concertgebouw, voorafgaand aan het feest Dance4Life 10 Years dat om 23.00 uur begint.

Waylon

Ondermeer het Metropole Orkest, Het Nationale Ballet, Waylon, Dio, Lange Frans en Handsome Poets treden op tijdens het diner. De presentatie is in handen van Xander de Buisonjé.  De opbrengst van het diner, de veiling en het feest gaat naar voorlichtingsprojecten van Dance4Life.