De 16-jarige Lottie Moss wil stoppen met haar schoolopleiding om zich volledig te wijden aan haar modellencarrière. Ze heeft daarbij de steun van haar beroemde halfzus, Kate Moss. 

Dat schrijft de Telegraph.

Moss zou willen stoppen met school zodra ze haar tussenexamens heeft gehaald. Haar moeder Inga vindt echter dat ze op school moet blijven. Toch zou het 16-jarige model naar New York willen verhuizen om zich volledig bezig te houden met haar carrière.

Haar halfzus Kate Moss, die op 14-jarige leeftijd begon met haar uiterst succesvolle en langdurige modellencarrière, steunt haar en is van mening dat ze gebruik moet maken van de grote media-aandacht van dit moment. Kate ging zelf ook op jonge leeftijd van school. 

Bijlessen

Lottie zou het sowieso niet zo goed doen op school en heeft tal van bijlessen nodig gehad om haar examens te halen. Ze zou ook nooit van plan zijn geweest om te gaan studeren. 

Lottie Moss debuteerde op 16-jarige leeftijd als model, toen ze een contract tekende bij modellenbureau Storm. Ze was te zien in fotoreportages in de tijdschriften Dazed & Confused en Teen Vogue. Naast model wil ze ook graag modejournalist worden.