Voetballer Robin van Persie is de nieuwe Nederlandse ambassadeur van Boss Bottled, een mannengeur van het Duitse modelabel Hugo Boss.

Hugo Boss start de derde editie van de actie 'Succes Beyond The Game', waarin mannen die ook buiten hun eigen vakgebied succesvol zijn geweest worden gekoppeld aan de mannengeuren van het merk.

Voor deze campagne heeft het merk tien internationale topvoetballers gecontracteerd die hun voetbaltenue tijdelijk verruilen voor kleding van het label. Van Persie is gekozen als ambassadeur voor Nederland.

Het merk koos voor Van Persie omdat hij wordt beschouwd als een van de beste aanvallers ter wereld. Zowel in 2011 als in 2012 werd hij uitgeroepen als FWA’s Footballer Of The Year. Van Persie is tevens aanvoerder van de nationale ploeg van Nederland.

Succes

Voor de voetballer bestaat succes uit hard trainen en wedstrijden winnen, maar wil vooral veel tijd doorbrengen met zijn vrouw, zoon en dochter. 

"Mijn zoontje is eigenlijk een kleine versie van mij, hij kan heel goed sporten dus dat doe ik dan ook met hem in mijn vrije tijd", aldus Van Persie. "Met mijn dochter ga ik mee naar ballet, of we spelen thuis. Dat is ook geluk voor mij, dat is ook succesvol zijn."