Topmodel Christy Turlington keert na 26 jaar terug als het gezicht van Eternity, een parfum van de Amerikaanse ontwerper Calvin Klein.

Dat meldt Women’s Wear Daily.

Turlington is deze keer het gezicht van Eternity Night, een nieuw versie van het bekende parfum. Ze poseerde voor de campagnefoto’s samen met haar man filmmaker Ed Burns. Het is de eerste keer dat het paar samenwerkt.

De foto’s werden gemaakt door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

Het 45-jarige topmodel was ook het gezicht van de allereerste Eternity campagne, 26 jaar geleden. Ze poseerde destijds samen met model Mark van der Loo voor fotograaf Peter Lindbergh. Deze oude campagne werd onlangs nog opnieuw gelanceerd.

Giechelen

"Het is raar om met je partner intieme poses aan te nemen voor een hele fotoploeg", zegt Turlington. "In het begin stonden we steeds te giechelen."

Tevens is er ter ere van het 25-jarig bestaan van Eternity een speciale verjaardagseditie op de markt gekomen. De volledige winst van de verkoop in de Verenigde Staten gaat naar Every Mother Counts, een liefdadigheidsorganisatie waar Turlington zich voor inzet.

De nieuwe campagne, die bestaat uit advertenties in tijdschriften en een reclamefilmpje voor televisie, zal vanaf juni te zien zijn. De nieuwe geur word eveneens in juni gelanceerd.