Actrice Kate Hudson breidt haar collectie voor het Amerikaanse luxemerk Chrome Hearts uit met een aantal zonnebrillen. Hudson ontwierp eerder sieraden voor het merk.

Dat schrijft Women’s Wear Daily.

De gelimiteerde collectie bestaat uit elf verschillende modellen. De brillen zijn komende zomer verkrijgbaar in de boetieks van het merk. 

"We wilden de collectie uitbreiden met iets dat elke vrouw kan dragen", zegt Hudson. "Ik wilde mooie maar draagbare brillen maken, die overal bij passen. Ik hou zelf erg van een zonnebril die ik bij verschillende outfits kan dragen."

Detail

"Kate heeft een aangeboren gevoel voor stijl", zegt Laurie Lynn Stark, de mede-eigenaar van het merk. "Een zonnebril ontwerpen is precisiewerk, maar Kate lette tijdens het ontwerpen op ieder detail."

Hudson viert de lancering van de collectie met een feest in de boetiek van het merk in Beverly Hills. Ze heeft haar moeder, Goldie Hawn uitgenodigd. Verder worden ook Cindy Crawford, Jessica Alba, Cher, Zooey Deschanel, Nicole Richie en Gia Coppola op het feest verwacht.