Na het succes van vorig jaar heeft Gwyneth Paltrow besloten dit jaar opnieuw kleding uit haar eigen kast te verkopen. Ook nu zijn nog geen dag na de start van de verkoop de meeste items al verkocht.

Naast Paltrows eigen spullen heeft de actrice een aantal beroemde vrienden gevraagd kleding te doneren voor de verkoop, waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan.

Zo heeft Beyoncé een paar kleurrijke laarsjes die ze tijdens haar tournee droeg gegeven. Goedkoop waren de op maat gemaakte schoenen van ontwerper Stuart Weitzman niet. De toekomstige eigenaar heeft er ruim 1.800 euro voor moeten neertellen.

Voor ietsje minder (200-350 euro) zijn er twee paar Louboutin-sandalen van Nicole Richie verkocht. Miranda Kerr heeft afstand gedaan van een aantal vrolijke zomerjurkjes en shirtjes en Kate Hudson verkocht een gebloemd, wijdvallend shirt. Paltrow zelf verkoopt meerdere jurken, tassen en schoenen.

De opbrengsten van de kledingverkoop op Paltrows eigen website Goop gaan naar DonorsChoose, een hulporganisatie voor openbare scholen in de Verenigde Staten.