De collectie die Kate Moss voor Topshop ontwierp vliegt de winkels uit. Acht van de veertig ontwerpen zijn al uitverkocht en op eBay worden hoge bedragen gevraagd voor de kleding.

Dat schrijft de Daily Mail.

Een aantal kledingstukken was binnen enkele minuten na aanvang van de verkoop al uitverkocht. Op veilingsite eBay is inmiddels veel kleding uit de collectie te koop voor wel drie keer de originele verkoopprijs. 

Vooral de lange jurken uit de collectie zijn populair, maar ook de zwart met gouden smoking die Moss droeg tijdens de lancering van de collectie is inmiddels geheel uitverkocht. Ook webwinkel Net-a-Porter, die alleen de duurdere stukken uit de collectie verkoopt, is al door zijn voorraad heen. 

Winst

Het lijkt er op dat mensen stukken uit de collectie kochten met het doel ze op de veilingwebsite met winst te verkopen. Sommige klanten kochten volgens getuigen meerdere exemplaren van hetzelfde kledingstuk.

Het smokingjasje dat Moss droeg bij de lancering kost op eBay meer dan het dubbele van de originele prijs en het jasje dat ze droeg op de cover van de Britse editie van Vogue gaat weg voor drie keer de originele prijs. Voor een satijnen mini-jurk met franje wordt zelfs vijf keer de originele prijs gevraagd.