Topmodel Kate Moss trok dinsdagavond in Londen veel publiek toen ze in de etalage van de Topshop vestiging op Oxford Circus haar nieuwe collectie onthulde.

Dat meldt Women’s Wear Daily.

"Ik ben erg blij en hoop dat iedereen iets kan vinden dat ze graag wil dragen", zei Moss, die voor de gelegenheid was gekleed in een zwarte smoking met goudkleurige strepen en een zwarte top, beide uit de nieuwe collectie.

Na afloop va de lancering was er een diner voor genodigden om de collectie te vieren. Onder meer Stella McCartney, Naomi Campbell, Sienna Miller, Cara Delevingne, Sadie Frost, Pat McGrath en Meg Matthews waren aanwezig.

Stijl

Volgens Sir Philip Green, de eigenaar van de modeketen, is de collectie van Moss de mooise collectie uit de geschiedenis van de keten. Zijn dochter Chloe bewondert de stijl van het model. "Wat ze ook aantrekt, ze weet het perfect te combineren", zo zegt ze. "Al is het maar een spijkerbroek, een jasje en een paar laazen."

De nieuwe collectie is te koop in alle filialen van de keten. In Nederland verkoopt de Bijenkorf de collectie van Moss. Het is nog niet bekend of de collectie een vervolg krigt.