De 2-jarige Harper Beckham, de dochter van David en Victoria Beckham, is gekozen tot het meest stijlvolle en modieuze kind. Ook haar drie broers staan in de top tien.

Dat blijkt uit een Britse enquête, zo meldt de Daily Mail. De drie broers van Harper staan eveneens in de top tien. Zo staat de 15-jarige Brooklyn op de tweede plaats en de 11-jarige Romeo op de derde plaats. De 8-jarige Cruz staat op de zesde plaats.

Hoewel Brooklyn en Romeo Beckham al meewerkten aan professionele fotosessies, wil Victoria Beckham haar kinderen niet onder druk zetten.

"Ik hoop dat ze zoveel mogelijk bereiken", zei ze in een interview. "Maar het belangrijkste is dat ze gelukkig zijn. Ze leiden een bevoorrecht leven, maar dat betekent niet dat ze alles krijgen. Ik vertel ze vaak hoeveel geluk ze hebben."

Suri Cruise

De 7-jarige Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, eindigde op de vierde plaats, gevolgd door de 13-jarige Willow Smith, de dochter van Will en Jaden Smith.  

Verder in de top tien: Ava Klass, de dochter van de Britse zangeres Myleene Klass, Maddox Jolie Pitt en Shiloh Jolie Pitt, kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt, en Blue Ivy Carter, de dochter van Beyoncé Knowles en Jay-Z.