Twee jaar nadat hoofdontwerper Karl Lagerfeld haar fotografeerde voor een handtassencampagne van Chanel keert model Alice Dellal terug als het gezicht van de brillencollectie van het modehuis.

Dat meldt de Telegraph.

De 26-jarige Dellal, die meestal in leer en netkousen te zien is, is voor de campagne gefotografeerd in zachte pasteltinten met kleine bloemetjes in haar haren. Lagerfeld was ook deze keer verantwoordelijk voor de fotografie. 

Dellal is, net als Diane Kruger, Alexa Chung, Poppy Delevingne en Keira Knightley, ambassadeur van het modehuis en mag voor officiële gelegenheden altijd een keuze maken uit de diverse collecties. 

Romantisch

"De foto’s, die zowel stoer als romantisch zijn, laten Alice Dellal tegelijkertijd zien als een rebel en als een opbloeiend jong meisje", zo laat Chanel weten in een persverklaring. "Net als de collectie heeft ze vele facetten, ze is vrouwelijk en past helemaal bij deze tijd."

Dellal poseerde eerder voor het Spaanse modelabel Mango en voor lingerielabel Agent Provocateur. Supermodellen Linda Evangelista en Claudia Schiffer zijn beiden het gezicht geweest van een brillencampagne van Chanel.