De 26-jarige Amerikaanse blogger Gabi Gregg heeft een nieuwe collectie bikini’s ontworpen voor vollere vrouwen. De bikini’s zijn verkrijgbaar van maat 38 tot en met maat 52. 

Het is alweer de tweede collectie die Gregg ontwerpt voor de Amerikaanse webwinkel Swimsuits For All, zo meldt de Daily Mail. Haar eerste collectie, die in mei 2013 op de markt kwam, was binnen twee dagen geheel uitverkocht.

Greg besloot te gaan ontwerpen nadat ze in haar blog vrouwen had gevraagd een foto op te sturen waarop ze een badpak of bikini droegen. Ze plaatste alle foto's op haar blog, waarna de webwinkel contact met haar opnam. 

De nieuwe collectie bevat vooral bikini’s in retro-stijl, uitgevoerd in diverse felle kleuren. Gregg liet zich bij het ontwerpen inspireren door de mode van de jaren vijftig. 

"Ik wil dat vrouwen met een voller figuur met plezier een bikini kunnen dragen", zegt Gregg, die zelf maat 46 heeft. "Een bikini kopen kan vreselijk zijn als winkels nooit jouw maat hebben, maar een mooie bikini vinden die je past is geweldig."