Olcay Gulsen heeft het gevoel dat ze altijd moet strijden. "Ik heb al zo lang niet ontspannen, weet bijna niet meer hoe het moet."

Dat zegt de ontwerpster in een interview met Veronica Magazine.

"Ik ben wel een beetje jaloers op de rust die ik bij andere ondernemers zie. Ik voer altijd maar strijd", aldus de eigenaresse van het succesvolle modemerk SuperTrash.

"In een week gaan er tien dingen faliekant fout, op het rampzalige af. Maar ik ben een optimist, anders houd je dit niet vol. Geluk dwing je af door elke dag dat je opstaat ervoor te kiezen."

De Nederlandse onderneemster zegt dan ook niet zo veel waarde aan talent te hechten. "Ik ben zeker niet de meest talentvolle persoon in mijn vakgebied, maar wel de meest strijdlustige. Ik kan echt alles laten voor mijn werk."

"Het heeft honderd procent met discipline, doorzettingsvermogen, intuïtie en gevoel te maken. Voor velen is werken iets wat ze moeten doen. Ik laat het niet los."

Intuïtie

Gulsen vertelt in het interview dat ze werkt vanuit haar intuïtie en om die reden besloot tijd vrij te maken in haar agenda om een programma te gaan maken voor BNN.

"Een eventuele tv-carrière is niet uitgestippeld of bedacht. Ik leef echt in het hier en nu en ben veel te impulsief. Maar ik blijf een zakenvrouw. Door het maken van het programma breng ik ook SuperTrash weer onder de aandacht. Mijn hart ligt op mijn tong, ik doe waar ik zin in heb."