De Victoria's Secret modellen Karlie Kloss en Rosie Huntington-Whiteley zijn zondag te gast bij het Londense Vogue Festival om deel te nemen aan de discussie hoe het is om model te zijn.

Het tweedaagse Britse festival startte zaterdag in Londen. Dit jaar organiseert het Engelse modetijdschrift het evenement in samenwerking met warenhuis Harrods, zo meldt de Britse editie van Vogue. 

Alexa Chung, Amanda Harlech en Lucinda Chambers openden zaterdagochtend het festival met een lezing over persoonlijke stijl. Ontwerpers, fotografen, modellen en moderedacteuren gaan tijdens het evenement met elkaar in discussie en worden geïnterviewd voor de ogen van het publiek.

Bezoekers van het festival kunnen zich laten opmaken door het make-upteam van Bobbi Brown, over een livecatwalk lopen, verschillende presentaties bijwonen en adviezen van professionals krijgen over persoonlijke verzorging.

Ontwerpers

Grote modeontwerpers als Valentino, Manolo Blahnik en de Britse Phoebe Philo van modehuis Céline waren zaterdag ook aanwezig in de Queen Elizabeth Hall in Londen om te praten over hun carrière.

Tijdens eerdere edities kwamen onder anderen Cara Delevingne, Diane von Fürstenberg, Michael Kors en Victoria Beckham praten over hun loopbaan. Het is de derde keer dat het Vogue festival wordt georganiseerd.