Ontwerpster Victoria Beckham vindt dat haar ontwerpen door alle vrouwen gedragen kunnen worden en niet alleen door vrouwen die net zo slank zijn zoals Beckham zelf.

Dat zei de ontwerpster onlangs in een interview, zo meldt Female First.

Beckham zegt dat ze zoveel mogelijk vrouwen wil aanspreken met haar ontwerpen en stelt dat haar nieuwe collectie, die veel ruim vallende, losse silhouetten bevat, geschikt is voor veel vrouwen. Ook televisiester Oprah Winfrey ziet er volgens Beckham goed uit in haar ontwerpen.  

"Veel vrouwen denken dat ze heel slank moeten zijn om mijn kleding te kunnen dragen", zegt Beckham. "Maar dat is niet waar. Ik heb bijvoorbeeld Oprah Winfrey gekleed. Omdat ik slank ben, verwacht ik niet dat al mijn klanten dat ook zijn. Ik probeer alle vrouwen er goed uit te laten zien."

Kwaliteit

De ontwerpster zegt het fantastisch te vinden dat haar kleding zo populair is. Ze vindt de kwaliteit en reputatie van haar modelabel dan ook veel belangrijker dan haar status als ster. "Het eindproduct is belangrijk", zo legt ze uit. "Niet mijn naam."

Beckham geeft in het interview wel toe dat ze graag alle controle houdt over haar label. "Ik bemoei me met alles", zo zegt ze.